Bergo Hotel

Lyst på en skitur med venner? Jotunheimen er et perfekt sted for dette. Beitostølen som befinner seg rett ved fjellet har et hotell midt i sentrum, Bergo Hotel. Her får du tilgang på flotte rom og det er bare 100 meters avstand til nærmeste skiløype og skiheis derfra. Hotellet tilbyr alt fra dobbeltrom, tresengsrom til familierom, så her får alle det rommet som passer dem best. De fleste rom har en dobbeltseng, men det kan lett gjøres om til twin-seng hvis du heller ønsker det. Rommene er nylig blitt oppusset og er du en allergiker finnes det mange rom med allergivennlig parkett. Her i Beitostølen kan du koble av og glemme pliktene dine hjemme, men alle rom er så klart utstyrt med trådløst internett hvis du vil sjekke Facebook og lese deg opp på nyheter.

Mat og underholdning

Det er bare 50 meters avstand fra hotellet til nærmeste matbutikk. Er du lei av å lage mat selv derimot, kan du også nyte en deilig á la carte meny på hotellets restaurant, BareKos. Restauranten har dessuten en uteterrasse slik at gjestene kan nyte en flott utsikt over naturen sammen med måltidet sitt. Etter en herlig middag og en dag ute i bakkene, kan du kose deg med venner og kjære på en skikkelig afterski i Svingen Pub. Liveband spiller opp til dans og god stemning i helgene og i høysesongen på alle utestedene i sentrum. Det finnes også en bar i jegersalen og en danserestaurant for større selskap. For besøkende med barn kan hotellet tilby et lekerom og bordtennis som innendørsaktiviteter.

Konferanse- og møtefasiliteter

Bergo Hotel tilbyr også fasiliteter for konferanser og firmamøter for alt fra 6-100 personer. Både små og store møterom kan reserveres til egen disposisjon, samt Villmarksalen konferansesal for større begivenheter. Møterommene egner seg veldig godt til små og middelsstore møter, teambygging og organisasjonsutvikling. Villmarksalen passer best til kurs og konferanser. Salen er pyntet med gamle fangstvåpen og utstoppede dyr som skaper en villmarkstemning. Det er også utsmykket med et vakkert golvteppe og mektige lysekroner, og kan derfor også fint benyttes til festmiddager. Alle rommene er blant annet utstyrt med lerret og prosjektør, bortsett fra de minste.

Ski i Beitostølen

Beitostølen er definitivt størst på skiopplevelser. Den har hele 320 kilometer med langrennsløyper i både skog og på fjellet. For de som heller liker å stå på snøbrett, finnes det en egen snøbrettpark med egen heis. Her kan både nybegynnere og avanserte finne en bakke som passer. I likhet med snøbrettbakker, finnes det også ulike grader av vanskelighet for de som vil stå på ski. Barn, nybegynnere og de som virkelig er ute etter en spennende løype får alle noe som egner seg best for dem. To ganger i uken er det også mulighet for å stå på ski om kveldene, ettersom to av alpinløypene er utstyrt med lys.

Det tilbys også skiskole i området. Dette er et perfekt tilbud for familier med barn som ønsker å bli bedre i bakkene eller rett og slett lære seg det mest grunnleggende. Du kan velge mellom gruppetimer og privattimer, ut ifra hva som passer deg best. Og har du ikke ski selv eller synes du rett og slett at det er slitsomt å dra de med seg på ferie, kan du leie ski i sentrum, samt fjellpulk, akebrett, snowblades og snowboard.

Bergo Hotel er et hotell med sjel. Hyggelig service og fantastisk natur rett utenfor vinduet skaper en avslappende og koselig atmosfære. Lokale kunstnere har bidratt til å pynte hele hotellet, hvor tradisjonene til Valdres har blitt tatt vare på. Her kan du altså oppleve den lokale kunsten på sitt beste og få en ekte opplevelse av dette vakre stedet.Privacy Policy