Herangtunet Boutique Hotel Norway

Norge er et flott land med fantastisk natur og det er mange spennende steder å utforske. Herangtunet Boutique Hotel Norway er et slikt sted. Det befinner seg i Heggenes, Valdres som er midt mellom Fagernes og Beitostølen. Dette er ikke et vanlig hotell hvor du sover og spiser mens du utforsker stedet du er i. Hotellet er en opplevelse i seg selv. Et nederlandsk par valgte å overta gamle trebygninger på Herangtunet og ivareta denne kulturarven. Innvendig er bygningene blitt forvandlet til hotellrom, som gir en helt egent atmosfære. Det er eksklusivt og luksuriøst og hvert rom har sitt eget tema. De mest spektakulære rommene er de fire suitene: New York, London, Aspen og Rome.

Rommene på Herangtunet

Suitene er akkurat slik navnene deres tilsier. New York gjenspeiler storbyen med moderne gråtoner og røffe metallgjenstander som får frem storbyfølelsen. London suiten kombinerer tre, marmor og brune toner til en klassisk stil med en moderne vri. Aspen er hotellets signaturrom som etterligner det kjente skistedet veldig godt ved bruk av mye tre, mur og skinn. Rome er den største suiten med silkegardiner, mange farger og mosaikkfliser som virkelig tar deg tilbake til det gamle Roma. Hotellet har også litt mindre rom som er inspirert av landene Norge, Frankrike, Island, Sverige og Nederland. Alle rom er dessuten utstyrt med en peis og kaffe/te maskin. Det er altså noe for alle smaker og budsjetter på Herangtunet.

Kortreist mat i sesong

Herangtunet Boutique Hotel Norway har også en gourmet restaurant som tilbyr en smaksopplevelse av norske, lokale råvarer servert på en moderne måte. Eierne samarbeider med et lokalt bryggeri, slakter og baker slik at maten du får er kortreist og ekte Valdres vare. Det brukes også råvarer som samsvarer med årstiden, på den måten kan du alltid nyte den beste maten. I turområdene rundt hotellet er det mulighet for å fiske for dem som liker det. Får du noe på kroken, kan du få det tilberedt på «ofyren» ute ved hotellet. Dette er en konstruksjon av en stekeplate som går rundt et bål. Slik kan dere sitte ute og kose dere ved bålet mens middagen forberedes foran deres øyne.

Sightseeing i Valdres

I nærheten av hotellet er det også mye å oppleve. Dere kan gå tur i flotte Jotunheimen, ri på hest, kose med dyr i lokale besøksgårder og prøve hundekjøring. Valdres har også veldig gode sykkelveier og stier. På Beitostølen er det også mulig å prøve seg på bob-bane, gyrotrampoline, bilbane og sykkelpark. Om vinteren er det populært med å gå på truger, kjøre airboard, stå på ski og fiske på isen. Det går til og med an å bestille en helikoptertur. Alt dette kan hotellets ansatte hjelpe dere med å bestille, siden de har et tett samarbeid med den lokale befolkningen. Her kan du altså slappe av og føle seg som en skikkelig hotellgjest.

Romantisk tur for to

Men som allerede nevnt, er hotellet en opplevelse i seg selv og er dere ute etter å kose dere inne så er dette stedet også midt i blinken. Det tilbys også spesielle helge-pakker for kjærestepar hvor du blir blant annet blir møtt med Prosecco og sjokolade på et dobbeltrom. Det finnes også en utendørs badestamp som kan bestilles til bare dere to før ankomst. Da vil denne være klar til å benyttes når dere sjekker inn.

Herangtunet Boutique Hotel Norway er et hotell som kan nytes av en vennegjeng på ferie, en familie som er ute ette rå oppleve det Valdres har å tilby eller for kjæresteparet som er ute etter en annerledes romantisk utflukt.Privacy Policy