Scandic Valdres

Lurer du på hvor neste jobbkurs skal være? Teambygging og faglig innhold er fint å kombinere med et hotellopphold for ansatte i en bedrift. Scandic Valdres ligger i Fagernes, midt mellom Øst- og Vest-Norge, og derfor er plasseringen veldig bekvemmelig for de som er på reise og trenger et sted å hvile på veien. Men den idylliske beliggenheten rett ved Strandefjorden og veldig gode møterom gjør dette hotellet også til et flott sted å arrangere neste jobbkonferanse på.

Møterom og rom på Scandic Valdres

Scandic Valdres har totalt ti møterom som rommer mellom 12 og 700 personer som gjør at hotellet er egnet for både små, mellomstore og virkelig store grupper. Alle møterom er nylig oppusset og utstyrt med den nyeste teknologien. Det finnes også et eget pauserom, Vrimle, hvor du kan ta seg en matbit i pausen og slappe av før neste økt. Dette gir gruppen mulighet til å komme seg ut av møterommet i pausen og strekke på kroppen.

Rommene er veldig moderne, med et bredt utvalg av senger og utstyr. Noen er standardrom med en enkel seng – som er det rimeligste – men det går også an å oppgradere til dobbeltseng eller to separate senger. Det finnes også rom som har en egen sittegruppe, eller spiserom. For de som trenger det er det også rom utstyrt med skrivebord og stol. Alle rom har blant annet gratis såpe- og sjampoprodukter, TV og hårføner. Har du et spesielt ønske om balkong eller utsikt, kan du lett finne ut hvilke rom som garanterer dette på nettsiden til hotellet. Hotellet tilbyr også høyhastighets internettforbindelse for alle gjester, som er viktig om hotellet skal brukes som konferanselokale.

Frokost, restauranter og bar

Uansett hvor lenge du har tenkt å bo og hvilket rom du velger, tilbyr Scandic Valdres alltid frokost inkludert i prisen, derfor trenger du ikke å tenke på det når du skal bestille deg et rom. På Valdres Steakhouse kan du nyte en god middag som består av lokale råvarer og drikke, med en flott utsikt mot fjorden. Besøker du hotellet som en del av en større gruppe kan felles lunsj og middager arrangeres i den større restauranten; Restaurant Valdres som også har en stor terrasse med utsikt mot Strandefjorden. Her er det også mulig å bestille egne selskap og banketter.

Hotellets bar Meetingpoint er stor nok til å romme store grupper så firmafesten trenger ikke å flyttes et annet sted etter konferansen. Her kan du samle hele gjengen etter en lang dag med møter og kurs, og kose deg med godt drikke og smakfulle småretter. Baren har et bredt utvalg av blant annet lokalt øl i tillegg til de mest klassiske punktene på menyen.

Beliggenhet i Valdres

Scandic Valdres befinner seg i en liten bygdeby. Stedet byr allikevel på alt det en moderne reisende trenger: Butikker, et kjøpesenter, kaféer og til og med et folkemuseum. Museet er spennende og en av de største i Norge, med rundt 100 gamle hus. Her kan du oppleve ulike gårdsdyr, folkemusikk og dans. Museet befinner seg på en øy som også har en natursti som går rundt øya. Derfor kan du kombinere kultur og aktivitet sammen.

De flotte naturområdene i Valdres byr på mange vakre turstier og destinasjoner som for eksempel Kviteberg, med spektakulær utsikt over Strandefjorden, Leira og Fagernes. Om sommeren er det mulig å bade i Strandefjorden og vandre langs strandpromenaden. I sentrum finnes det også en park med sandvolleyballbane. Men du trenger ikke å sette foten utenfor Scandic Valdres for å holde deg aktiv. Alle gjester får nemlig tilgang til gratis treningssenter med basseng og badstue. På denne måten har hotellet alt du trenger for en vellykket firmatur.Privacy Policy